Условия за Връщане и Замяна

В случай, че сте не удовлетворени от покупката си, имате право да върнете или замените закупената от Вас стока в срок от 14 дни след получаването й. За да направите връщане или замяна, трябва да попълните Формуляр за Връщане и да уведомите представител на www.furthermoremodait.com за решението си, като позвъните на 0879400016 или изпратите имейл на furthemoremodait@yahoo.com, Само след като сте получили потвърждение (по телефон или писмено), можете да върнете закупената стока. Връщане и Замяна става само по куриер за сметка на Клиента. Адресът за връщане е офис на Еконт, Стрелбище ул. Кестенова гора 21

За да бъде приета пратката, тя трябва да отговаря на следните условия:

1. Екипът на Furthermoremodait да е уведомен писмено или по телефона, че пратката ще бъде върната.

2. Продуктът трябва да бъде в добър търговски вид - в оригиналната опаковка, с всички налични етикети, да не е носен, да не е подлежал на обработка с препарати и да е чист и без миризми.

3. Всички придружаващи документи- стокова разписка, касов ордер и/или касова бележка, трябва да се приложат в пратката за връщане. Furthermoremodait си запазва правото да не приема върнати продукти, които не отговарят на описаните по-горе условия.

Грешен размер и връщане на стока:

В случай че желаете да смените покупката си с друг размер или друг артикул, то тогава трябва да следвате стъпките, описани по-горе. След като получим артикула, който желаете да върнете, ще Ви изпратим нов, според Вашите изисквания. Разходите по изпращане на нов артикул, в случай на замяна, са за сметка на Изпращача - www.furthermoremodait.com Разходите за връщане на покупка се поемат от клиента.

Възстановяване на сумата:

В случай че желаете изцяло да върнете закупен артикул, моля следвайте описаните по-горе стъпки. След като получим стоката, която желаете да върнете и се уверим в нейната цялост, както и че придружаващите документи са приложени, сумата ще Ви бъде възстановена ПО БАНКОВ ПЪТ. Възстановяването на сумата става в срок от 14 дни след получаване на върнатата стока.